Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Jyväskylässä kymmenen uutta koronatartuntaa – tilastot kasvoivat Keski-Suomessa myös viidellä muulla paikkakunnalla

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Keski-Suomessa raportoitiin tiistaina kaikkiaan 16 uutta koronavirustartuntaa.

Tapauksista kymmenen listattiin Jyväskylään, jossa on raportoitu pandemian alusta lähtien 2 353 koronatartuntaa.

Tiistaina koronatilastot kasvoivat Jyväskylän lisäksi kahdella uudella tapauksella Keuruulla sekä yksillä tartunnoilla Karstulassa, Uuraisilla, Äänekoskella ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluvassa Jämsässä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on listattu nyt kaikkiaan 3 101 varmistettua koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertoivat Keski-Suomen koronailmaantuvuusluvun tulleen hieman alaspäin edellispäivästä. Tiistaina lukema oli 124,1, kun se oli maanantaina 126,9. Sunnuntaina luku oli 120,6. Ilmaantuvuusluku kuvaa tapausten määrää kahden viikon ajanjaksolla 100 000 asukasta kohden.

THL raportoi tiistaina koko maassa 781 uutta varmistettua koronatapausta.

THL:n rokotusrekisterin mukaan koronarokotuksen ensimmäisen annoksen on saanut Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä 170 944 ja toisen annoksen 92 777 ihmistä.