Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Uusia koronatapauksia Jyväskylässä, Joutsassa, Jämsässä ja Saarijärvellä – koronan ilmaantuvuuslukema laski hieman Keski-Suomessa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan keskisessä Suomessa on raportoitu uusia koronatapauksia Jyväskylässä, Joutsassa, Jämsässä ja Saarijärvellä.

Jyväskylään listattiin viisi uutta koronatartuntaa, mikä nostaa kaupungin koronatapausten määrän pandemian aikana yhteensä 793:een.

THL raportoi maanantaina Joutsaan, Jämsään ja Saarijärvelle kuhunkin yhden uuden tartunnan.

THL ei ilmoita tartuntamääriä kunnista, joissa tartuntoja on alle viisi. Tartunnat saattavat myös näkyä THL:n listauksessa pienellä viiveellä.

Keski-Suomessa on koronapandemian alusta lähtien todettu kaikkiaan 1 023 koronatapausta.

Keski-Suomen ilmaantuvuusluku laski maanantaina hieman sunnuntain lukemista. Maanantaina lukema oli 66,4, kun se oli edellispäivänä 68,4. Ilmaantuvuusluku kertoo koronatartuntojen määrän 100 000 asukasta kohden kahden viikon aikana.

Koko Suomessa THL ilmoitti uusia varmistettuja tautitapauksia tasan 300 kappaletta. Kahden viime viikon aikana tartunnat ovat olleet edelleen kasvussa sitä edeltävään kahteen viikkoon verrattuna.