Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saarijärvellä ei uusia koronatartuntoja

Saarijärvellä ei ole ilmennyt uusia koronavirustartuntoja, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) keskiviikkona julkaisemista tiedoista.

Tiistaina tartuntoja kerrottiin olevan viisi. Niistä kaksi on todettu Sampon tietojen mukaan aikaisemmin tänä vuonna. Sunnuntaina tiedotettiin, että kolmella Saarijärven lukion opiskelijalla on koronavirustartunta. Heidän kontaktinsa on kartoitettu ja 17 henkilöä on asetettu karanteeniin.

THL päivittää koronan seurantatiedot sivuillaan päivittäin. Tiedoissa on muutaman päivän viive. Seurantatiedot ovat koko epidemia-ajalta.

Aiemmista kahdesta Saarijärvellä todetusta koronavirustartunnasta THL ei ole kertonut, koska tiedot annetaan vain niistä kunnista joissa on viisi tai useampi tartunta.

Saarijärven kolme tartuntaa ovat peräisin Äänekoskella järjestetystä yksityistilaisuudesta. Sieltä on raportoitu muitakin tartuntoja. Keskiviikkona Äänekoskella oli THL:n mukaan 27 varmistettua koronatartuntaa.

(Julkaistu kello 12:25, päivitetty kello 15:24.)