Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto törmäsi Nelostiellä Pihtiputaalla rekasta irronneeseen renkaaseen – koko tie on jälleen auki

Pelastuslaitos sai puoli kuuden aikaan hälytyksen yhden henkilöauton tieliikenneonnettomuudesta Nelostielle Pihtiputaalle. Kukaan autossa olleista neljästä ihmisestä ei loukkaantunut.

Tarkka onnettomuuspaikka on Elämäjärventien ja Pyhäsalmentien risteyksestä kilometri Pihtiputaan suuntaan.

Paikalla oli puoli seitsemän aikaan illalla toinen kaista pois käytöstä ja pelastuslaitos ohjasi liikennettä. Autoja päästettiin vuorotellen kummastakin päästä onnettomuuspaikan ohitse.

– Liikennehaitta on ilmeisen iso. Joululiikenne ja Nelostie niin autoja on aika paljon liikenteessä, kuvasi Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskuksen päivystävä palomestari Juho Laitinen.

Hirveitä odotusaikoja ei paikalla pitänyt kuitenkaan olla. Liikenteen kerrottiin palautuvan normaaliksi noin kello 19.10.

Henkilöauto oli törmännyt tiellä rekasta irronneeseen renkaaseen. Tarkempaa tietoa tilanteesta ei tilannekeskuksella ollut. Rengas löytyi paikalta.

– Toinen eturengas on ihan säpäleinä ja turvatyynyt lauenneet, että siinä on aika kova tälli kuitenkin ollut, kertoi Laitinen.

Henkilöautot törmäsivät Äänekoskella Citymarketilla

Äänekoskella Citymarketin pihan liittymässä sattui perjantaina iltapäivällä kahden henkilöauton välinen kolari.

Toinen autoista oli ollut kääntymässä kaupan pihaan Äänekoskentieltä kun se törmäsi keulat vastakkain toisen henkilöauton kanssa. Pelastuslaitoksella ei ollut tarkempaa tietoa siitä, mistä päin toinen auto oli ajanut.

Ajoneuvoissa yksin olleet kuljettajat eivät loukkaantuneet. Autot saivat kuitenkin sen verran vaurioita, että niillä ei päässyt enää jatkamaan ajamalla matkaa. Muulle liikenteelle ei aiheutunut juuri haittaa.

Tietoa kolarin syystä ei pelastuslaitoksen tilannekeskuksella ollut. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 15.20.

Virroilla nokkakolari pienissä nopeuksissa

Keski-Suomen naapurissa Virroilla sattui iltapäivällä myös liikenneonnettomuus, jossa toisiinsa törmäsivät pienissä nopeuksissa nokittain henkilöauto ja maasturimallinen henkilöauto.

Henkilövahinkoja ei aiheutunut. Toisessa autoista oli ollut kiinni hevoskärry, joka oli pysynyt pystyssä.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen puoli viiden aikaan Kurjenkyläntielle lähelle Peräseinäjoen rajaa. Liikennehaittaa ei aiheutunut.

Kyyjärvellä henkilöauton ulosajo

Kyyjärvellä tiellä 13 tapahtui puolestaan iltapäivällä henkilöauton ulosajo. Yksin autossa ollut kuski ei loukkaantunut.

Kyyjärven suunnasta tullut auto oli päätynyt liukkaudesta johtuen kyljelleen ojaan vastaantulevien kaistan yli. Tarkka onnettomuuspaikka oli yhdeksän kilometriä Kyyjärveltä Perhon suuntaan.

Auto ei kärsinyt ainakaan isoja vaurioita. Hälytys paikalle tuli kello 16.32.

Jyväskylän hälytys Nelostiellä ei ollutkaan kolari

Jyväskylässä pelastuslaitos sai kello 17.11 hälytyksen liikenneonnettomuudesta Nelostiellä. Kuitenkin kyseessä ei ollutkaan tuore liikenneonnettomuus vaan pelastuslaitos kävi vain merkitsemässä paremmin aiemman kolariauton.