Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikonloppuna on tarjolla mukavia menoja Saarijärvellä

Kesä jatkuu ainakin Saarijärvellä, sillä paikkakunnalla on luvassa tapahtuma jos toinenkin tulevan viikonlopun aikana.

Perjantaina saa ensi-iltansa Teatteri Lumperon Arktinen hysteria -näytelmä. Saarijärveläisen Marko Tapion (Tapper) kirjoihin perustuvan näytelmän ohjaa Antti Mankonen. Esitys nähdään myös sunnuntaina.

Kukonhiekassa pyörähdellään lauantaina, kun lavalle nousevat Pylkönmäeltä kotoisin oleva Tommi Soidinmäki sekä Vastakaiku-yhtye. Myös Susanna Heikki & Voimaorkesteri esiintyvät Kukonhiekassa.

Sunnuntaina vietetään Lanneveden perinteisiä kesäpäiviä. Ohjelmassa on muun muassa ongintaa lapsille sekä saappaanheitto-, kasvintunnistus- ja tikkakisat. Paikalliset yrittäjät myyvät tapahtumassa tuotteitaan. Tarjolla on myös veloituksettomia peräkonttikirppispaikkoja. Aittakahvio on avoinna.

Tämän vuoden kesäkisa Lannevedellä on Kesärunokisa. Runokynän tuotokset voi tuoda Kesäpäiville mukanaan nimimerkillä varustettuna.

Sunnuntaina Runeberginpuistossa on mahdollisuus heittäytyä tangon ja svengin tunnelmiin, kun puistossa esiintyvät Elina Helkamäki ja Pauli Hetekivi. Puistossa on myös kahvioauto.

Valtakunnallisessa Avoimet Puutarhat -tapahtumassa sunnuntaina on mukana Lehtolassa asuva Jolanta Mustamäki. Hänen puutarhaansa voi käydä tutustumassa osoitteessa Kalmarin Kangastie 557. Kannonkoskella avoimena on Pirjo ja Erkki Kauppisen puutarha osoitteessa Hiekantie 16 C.