Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tukkirekka syttyi palamaan Saarijärvellä – myös puuta paloi hieman

Saarijärvellä Myllymäentiellä eli tiellä numero 633 syttyi palamaan tukkirekka maanantaina alkuillasta.

Tarkempi paikka on Ranta-Hänniläntien ja Myllymäentien risteyksen läheisyydessä. Pelastuslaitos kertoi tiedotteella kello 17.24, että tapahtumasta aiheutuu liikennehaittaa.

Noin kello 18.15 kerrottiin, että pelastustoiminta on vielä kesken perävaunun siirron sekä mahdollisen purun osalta, joten liikennehaittaa aiheutuu edelleen. Paikan pääsi ohittamaan toista kaistaa pitkin. Tuolloin ei vielä osattu arvioida, kuinka kauan liikennehaitta tulee kestämään.

Paikalla oli kello kuuden jälkeen vielä neljä yksikköä. Yhteensä paikan päälle hälytettiin ensin viisi yksikköä.

Täysperävaunuyhdistelmä oli syttynyt palamaan perävaunun etuosasta ajon aikana. Kuljettaja oli saanut perävaunun irrotettua vetoautosta eikä vetoauto siten päässyt syttymään. Palo pääsi kuitenkin leviämään perävaunun etuosassa myös puutavarakuormaan.

Kuljettaja oli yrittänyt myös itse alkusammutusta, mutta palo oli ollut jo niin voimakas, että tehoa ei ollut riittävästi. Ajoneuvoon tuli vaurioita ja myös osa puista ehti palaa. Syttymissyytä selvitellään.

Tieto palosta tuli kello 17.12.

Kartassa alla Ranta-Hänniläntien ja Myllymäentien risteys.