Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liukas ajokeli poikinut ulosajoja Jyväskylässä ja Kyyjärvellä – yksi kuljetettiin sairaalaan, Palokassa tunniksi liikennehaittaa

Liukas ajokeli on koetellut kuljettajia itsenäisyyspäivänä. Keski-Suomessa tapahtui maanantaina useita henkilöautojen ulosajoja.

Jyväskylässä Keuruuntiellä Konnuntien risteyksestä pari sataa metriä Kuohun suuntaan sattui maanantaina aamupäivällä kello yhdentoista aikaan henkilöauton ulosajo.

Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Pelastuslaitoksen tultua paikalle hinausauto oli jo tilattu. Pelastuslaitos varoitti liikennettä paikalla hinausauton ottaessa autoa kyytiin.

Pelastuslaitokselta veikattiin ulosajon todennäköiseksi syyksi liukkautta.

Noin puolen tunnin päästä Jyväskylän onnettomuudesta myös Kyyjärvellä Jyväskyläntiellä lähellä Tervaniementien risteystä sattui henkilöauton ulosajo liukkaudesta johtuen.

Ajoneuvossa olleen henkilön vointi tarkistettiin ja kuljettaja sai hinattua tuttavansa kanssa auton takaisin tielle ja jatkettua matkaansa.

Pelastuslaitoksen ja poliisin paikalle tulo aiheutti hetken aikaa hieman liikennehaittaa toisella kaistalla.

Ennen puolta kahta pelastuslaitos sai hälytyksen vielä Vertaalantielle Palokkaan, kun yksi henkilöauto suistui tieltä. Tapauksessa kuljettajan tilannenopeus oli niin kova, että auto luiskahti penkan puolelle ja kierähti katon kautta ympäri.

Kyydissä oli vain kuljettaja, jonka ensihoito kuljetti tarkastettavaksi keskussairaalaan.

- Kyse ei ollut vakavasta loukkaantumisesta. Tilannenopeus oli kuitenkin sen verran kova ja katon kautta on pyörähdetty ympäri, että hänet haluttiin viedä tarkempaan tarkastukseen, kertoi päivystävä palomestari Juho Laitinen.

Onnettomuudesta seurasi tunnin verran liikennehaittaa pelastuslaitoksen ja poliisin työskennellessä kohteessa.