Pappila vain paranee vanhetessaan – Ruustinnan yrittäjä Heta Oinas ja puolisonsa Timo Rusanen panostavat arvokkaaseen miljööseen

Yrittäjä Heta Oinas ei ole kevään aikana juuri istuskellut, mutta väentuvan uudessa huoneessa on kiusausta vaikea vastustaa. Esa Jokinen

Saarijärven Ruustinna avattiin ruokailijoille ja majoittujille hitusen yli kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen kesä ja syksy sujuivat mainiosti, mutta maailmanlaajuinen pandemia tavoitti Tarvaalan vanhan pappilankin maaliskuussa, ja sen jälkeen elo on ollut vaihtelevaa koronarajoitusten ja avoimempien aikojen syklissä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Sampon sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 5 €/kk Olen jo tilaaja