Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taloussanomat: Konkurssiin ajautunut Saarijärven Summassaaren kylpylähotelli laitettu myyntiin – korkein tarjous 50 000 euroa

Konkurssiin ajautunut Saarijärven Summassaaren perinteikäs kylpylähotelli on myynnissä. Asiasta kertoo Taloussanomat.

Lehden mukaan Saarijärven Kylpylä Oy:n konkurssipesä on laittanut hotellin vuokraoikeuden ja hotellirakennukset myyntiin Huutokaupat.comiin.

Lähtöhinta on tuhat euroa. Keskiviikkoiltaan mennessä tarjouksia oli tullut viideltä huutajalta, joista korkein tarjous oli 50 000 euroa. Huutokauppa päättyy 23. toukokuuta.

Kohde sijaitsee vuokratontilla. Maanvuokrasopimus on voimassa 22.1.2039 saakka. 

Sammunranta Oy omistaa maat luonto- ja kulttuuriarvoiltaan arvokkaalla virkistysalueella. Ne eivät kuulu nyt huutokaupattavaan osaan eli kiinteistöihin.

Rakennusten sisätilat ovat ilmoituksen mukaan sisäpinnoiltaan siistit, mutta tyydyttävässä kunnossa. Laajoja peruskorjauksia ei ole tehty. Viimeiset remontit ovat vuodelta 2017.

Hotellirakennuksessa on ravintola-, keittiö- ja kokoustiloja sekä 58 hotellihuonetta. Kuntotalossa on iso kokoustila, useita kuntoutushuoneita, liikuntasali, pieni kylpylä saunoineen, tilaussauna sekä kaksi kuntosalia. Kohteessa on lisäksi 23 huoneistomökkiä.