Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ojaan suistunut rekka haittasi liikennettä Mänttä-Vilppulassa – "Kyllä siellä tien kunto on tällä hetkellä niin hurja", ulosajoja myös Toivakassa, Saarijärvellä ja Viitasaarella

Rekka ajautui ojaan Mänttä-Vilppulassa torstaina iltapäivällä kello neljän aikaan. Ojaanajo tapahtui tiellä 58 Riihikankaantien tien risteyksen lähellä.

Liikenteelle aiheutui haittaa lähes kolmen tunnin ajan vain toisen kaistan ollessa käytössä. Koko tie suljettiin hinauksen ajaksi.

Rekka jäi harvinaisesti ojaan pyörilleen ja pääsi jatkamaan matkaa kun se saatiin takaisin tielle.

– Kyllä siellä tien kunto on tällä hetkellä niin hurja, päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kommentoi ojaanajon syytä.

Erittäin huono ajokeli levisi etelästä maan keskiosiin – mies kuoli rajussa kolarissa Porissa

Henkilöautojen ulosajoja eri puolilla maakuntaa

Myös Saarijärvellä ja Toivakassa sattui ojaanajoja torstaina iltapäivällä.

Saarijärvellä henkilöauto lähti käsistä petollisen ajokelin vuoksi nuorella naisella ja ajautui pehmeään lumipenkkaan. Ambulanssi tarkisti kuljettajan ja hän sai jatkaa matkaa ajokuntoisena säilyneellä autolla. Ulosajo tapahtui Pajupurontien ja Kajaanintien risteyksessä kello 17.40 aikaan.

Toivakassa Nelostiellä Vestonmäen kohdilla henkilöauto suistui tieltä ojaan klo 18.40 aikoihin maltillisella nopeudella. Syynä oli ilmeisesti lasinpyyhkijöiden jäätäminen, jonka vuoksi näkyvyys katosi tilapäisesti. Ajokuntoinen auto työnnettiin takaisin tielle.

Viitasaarella henkilöauto päätyi ojaan puoli kahdeksalta illalla. Auton kuljettaja ei vaikuttanut loukkaantuneen ja auto jäänee ajokuntoon.

Paikalla oli kello kahdeksan aikaan pientä liikenne-estettä Nelostiellä Isoahontien risteyksestä parisataa metriä etelään päin. Haitan arvioitiin kestävän noin puolisen tuntia. Ulosajon syyksi epäiltiin myös tässä tapauksessa keliä.

Rekka suistui kyljelleen ojaan Viitasaarella

Henkilöauton ulosajon jälkeen pelastuslaitos sai Viitasaarella myös tiedon kello kahdeksan aikaan tapahtuneesta rekan ulosajosta. Tyhjänä ollut rekka oli päätynyt kyljelleen. Kuljettaja ei loukkaantunut ja rekka jäi toistaiseksi ojaan.

Ulosajo tapahtui Sinisentien ja Vuorilahdentien risteyksessä. Päivystävä palomestari epäili, että tiettävästi sään piikkiin meni tämäkin onnettomuus. Pelastuslaitos ohjasi paikalla noin parikymmentä minuuttia liikennettä toisen kaistan kautta.