Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi ihmistä lähti tarkastukseen kolarista Saarijärvellä – Laukaassa ja Pihtiputaalla peräänajot

Keski-Suomessa sattui keskiviikkoiltana kello kuuden ja seitsemän välillä yhteensä kolme tieliikenneonnettomuutta.

Saarijärvellä kaksi autoa oli osunut kulmistaan yhteen. Kolmas auto oli tullut myös samaan kasaan, osuen mahdollisesti toisiin autoihin tai kaiteeseen.

Autoissa oli yhteensä neljä ihmistä, joista kaksi lähti päivystävän palomestarin tiedon mukaan hyvin pienillä vammoilla tarkastukseen. Kaksi autoista meni hinauskuntoon.

Onnettomuus tapahtui Saarijärven keskustasta Jyväskyläntietä hieman Äänekosken suuntaan, lähellä Paavontien ja Jyväskyläntien risteystä. Tie oli päivystävän palomestarin tiedon mukaan ainakin osittain suljettu liikenteeltä noin vajaa puolisen tuntia.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 18.17.

Kolarista tie poikki Laukaassakin

Tie oli keskiviikkoiltana poikki myös Laukaassa sattuneen tieliikenneonnettomuuden vuoksi.

Peräänajo tapahtui Jyväskyläntiellä Laukaan Vihtavuoressa. Molemmissa henkilöautoissa oli sisällä vain kuljettaja eivätkä heistä kumpikaan loukkaantunut vakavasti. Autot romuttuivat niin, että ne jouduttiin siirtämään tieltä.

Liikenteen kerrottiin olevan poikki vielä 15-20 minuuttia kello seitsemältä.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 18.31.

Pihtiputaalla peräänajo

Pihtiputaalla sattui myös kahden henkilöauton peräänajo Pyhäsalmentiellä Pihtiputaalta vajaa kymmenen kilometriä pohjoiseen.

Toinen autoista suistui törmäyksen seurauksena ojaan. Ensihoito tarkisti tilanteen, mutta kukaan ei loukkaantunut. Autoissa olivat sisällä kuljettajat. Autoihin tuli peltivahinkoja. Ojaan mennyt auto lähti oletettavasti hinausauton kyytiin.

Hälytys tuli pelastuslaitokselle kello 19.