Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Jyväskylässä raportoitiin 16 uutta koronatartuntaa – uusia tapauksia myös Laukaassa, Saarijärvellä, Jämsässä ja Mänttä-Vilppulassa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoihin listattiin Jyväskylässä tiistaina 16 uutta koronavirustartuntaa. Jyväskylän varmistettujen koronatapausten kokonaismäärä on nyt 264.

Uusia koronatartuntoja raportoitiin tiistaina myös Laukaassa kolme, Saarijärvellä kaksi sekä Jämsässä ja Mänttä-Vilppulassa molemmissa yksi. THL:n tilastojen mukaan Laukaassa koronatapausten kokonaismäärä on tällä hetkellä 14, Saarijärvellä 9, Jämsässä 17 ja Mänttä-Vilppulassa 27.

Kahden viime viikon aikana Keski-Suomessa on THL:n mukaan todettu yhteensä 118 koronatartuntaa. Sitä edeltävältä kahden viikon jaksolta kirjattiin 66 koronatapausta.

Ilmaantuvuusluvulla mitattuna Keski-Suomi on tällä hetkellä Suomen pahin koronakeskittymä. Maakunnan ilmaantuvuusluku on 46,6. Maan toiseksi korkein lukema on tällä hetkellä Etelä-Savossa 38,7. Ilmaantuvuusluku kertoo tapausten määrän kahden edellisen viikon ajalta sataa tuhatta asukasta kohti.

Koko maassa uusia koronatartuntoja raportoitiin 149. Kaikkiaan Suomessa on nyt todettu 9 892 koronavirustapausta.

Koronatesteissä ylitettiin tiistaina uusi raja. Tehtyjä testejä kirjattiin viimeisimmän vuorokauden aikana THL:n tilastoihin hieman yli 50 000, mikä nostaa Suomessa tehtyjen koronatestien määrän yli miljoonaan (1 026 084).