Sampon verkko ja sovellukset uudistuivat

Vanha käyttäjätunnus ja salasana säilyvät.

Sampon verkkosivut ja digisovellukset uudistuivat tiistaina. Uudistuksilla halutaan palvella lukijoita aiempaa paremmin. Marja Tarvainen

Ville Grahn, Keijo Lehto, Marja Tarvainen

Sampo-lehden digitaaliset sovellukset ja verkkopalvelu sampolehti.fi uudistuivat tiistaina. Lukijoille uudistukset tuovat monia parannuksia, vaikka aluksi tuttujen palveluiden uusi ulkonäkö voikin hämmentää.

Sampolla on tästä lähtien kaksi digitaalista sovellusta, jotka voi asentaa älypuhelimiin ja tabletteihin.

Päivän lehti -sovellus sisältää nimensä mukaisesti Sampon näköislehtenä. Uutissovellus puolestaan sisältää tuoreet jutut.

Kun sovellukset on asennettu omalle laitteelle, uutiset löytyvät sinisen kuvakkeen ja päivän lehti musta kuvakkeen alta. Sovellukset voi asentaa osoitteesta www.sampolehti.fi/asenna.

Jos käytössäsi on jo aiemmin ollut Sampon sovellus, se päivittyy automaattisesti päivän lehti -sovellukseksi. Uusi päivän lehti -sovellus ohjaa asentamaan myös uutissovelluksen.

Molempiin sovelluksiin kirjaudutaan vanhalla tutulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kirjautuminen sampolehti.fi -sivulle ja uutissovellukseen löytyy oikean yläkulman Asiakas-valikosta.

Ilmaisjakelulehti Saarijärveläiseen pääsee sampolehti.fi -sivuston näköislehtivalikon kautta. Päivänlehti-sovelluksesta Saarijärveläistä pääsee lukemaan yläkulman valikosta.

Sampolehti.fi, uutissovellus ja päivän lehti -sovellus ovat kaikki saaneet uuden, aiempaa selkeämmän ulkoasun.

Ulkoasua on yksinkertaistettu, ja se on suunniteltu erityisesti älypuhelinten pieniä näyttöjä ajatellen.

Lukijat voivat edelleen kommentoida sampolehti.fi:ssä ja uutissovelluksessa julkaistuja juttuja, mutta tästä lähtien kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.

Niin sanotun ennakkomoderoinnin tavoitteena on parantaa keskustelun laatua.

Kommentteja tarkastetaan vuoden jokaisena päivänä kello 7–24. Öisin kirjoitetut kommentit jäävät jonoon, jonka moderaattorit purkavat aamulla.

Kommentoi