Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskisuomalaisen eduskuntavaaliliite vapaasti luettavissa – lue näköislehti tästä

Keskisuomalaisen eduskuntavaaliliite on tästä päivästä lukien luettavissa vapaasti Keskisuomalaisen verkkolehdestä.

Vaaliliite ilmestyi painetun lehden välissä ja näköislehden osana tiistaina.

32-sivuisessa liitteessä kerrotaan muun muassa tuoreen KSML-kyselyn tulokset puolueiden kannatuksesta Keski-Suomessa, paneudutaan vaalien kärkiteemoihin, perehdytään eduskuntaan työpaikkana ja listataan kaikki itsenäisyyden ajan keskisuomalaiset kansanedustajat.

– Keskisuomalaisessa toivomme, että ihmiset lukevat vaaliliitettä, perehtyvät vaalien keskeisiin kysymyksiin, tutustuvat ehdokkaisiin vaalikoneemme avulla ja käyvät äänestämässä, sanoo päätoimittaja Pekka Mervola.

Keskisuomalainen on seurannut eduskuntavaalikampanjoiden etenemistä ja käynyt raportoimassa muun muassa puolueiden puheenjohtajavierailuja Keskisuomalainen vaalikiertueella -juttusarjassa. Lehden varapäätoimittaja Inkeri Pasanen on ollut vaalien alla lukuisten vaalitenttien vetäjänä.

Keski-Suomessa on vaaleissa 227 649 äänioikeutettua. Ehdokkaita eri puolueilla on Keski-Suomen vaalipiirissä yhteensä 153.