Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Ruuskanen voitti Saarijärven juhannuskisat: "Olisin pystynyt parempaankin"

Pielaveden Sampon Antti Ruuskanen on voittanut odotetusti Saarijärven juhannuskisojen vasta päättyneen miehen keihäänheiton tuloksella 83,37. Toiseksi sijoittui Joensuun Katajan Lassi Etelätalo noin 78 ja puolen metrin kaarella.

Ruuskanen kiitteli kisan jälkeen Saarijärven olosuhteita ja yleisöä, jota oli paikallisten mukaan saapunut paikalle "enemmän kuin miesmuistiin".

– Yleisö oli mahtava ja olosuhteet olisivat edellyttäneet ehkä parempiakin tuloksia. Mutta tähän pitää olla nyt tyytyväinen, Ruuskanen summasi.

Seuraavan kerran Ruuskanen kilpailee Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla ensi sunnuntaina. Myös Etelätalo asettuu heittopaikalle Pihtiputaalla.

Naisten kilpailujen säväyttävimmästä suorituksesta vastasi moukarinheittäjä Krista Tervo, joka linkosi morkulan 68 ja puoleen metriin. Aiemmin viikolla Tervo oli rikkonut Mia Strömmerin hallussa olleen Suomen ennätyksen.