Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paikkakuntalainen nuori mies kuoli rekan ja henkilöauton kolarissa Karstulassa

Karstulassa Soinintiellä tapahtui tänään kello yhden aikaan rekan ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

Liikenneonnettomuuden seurauksena henkilöauton kuljettajana toiminut, paikkakuntalainen nuori mieshenkilö, menehtyi tapahtumapaikalla, tiedottaa poliisi.

Alustavien tietojen mukaan henkilöauto on tullut Soinintietä, menosuunnassaan oikealle kaartuvaa tietä pitkin, ja ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle. Väistöliikkeestä huolimatta henkilöauton kuljettaja ei kyennyt väistämään vastaantullutta rekka-autoa.

Rekan ja henkilöauton yhteentörmäys sattui noin viisi kilometriä Karstulasta Soinin suuntaan. Poliisin mukaan kyseessä oli nokkakolari.

– Lavetin kyydissä oli kaksi ihmistä ja henkilöautossa yksi, aluepalomestari Pertti Hänninen Keski-Suomen pelastuslaitokselta kertoi Keskisuomalaiselle aiemmin tänään.

Rikoskomisario Kari Aaltio kertoi STT:lle, että henkilöauton ylinopeus vaikutti kolarin tapahtumiseen. Alustavien tietojen mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Liikenneonnettomuuden johdosta poliisi suoritti paikalla tutkintaa. Soinintie oli tapahtuman johdosta suljettuna liikenteelle noin neljän tunnin ajan.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Juttua muokattu klo 17:23: lisätty tieto törmäyspaikasta ja pelastuslaitoksen kommentti. Muokattu klo 17:27: Lisätty Aaltion kommentti. Juttua korjattu klo 17:38: kyseessä oli rekka, ei kuorma-auto, kuten aiemmin kerrottiin.